Om oss

Kattehuler.no er et lokalt selskap som selger håndlagde kattehuler av tovet ull. Våre kattehuler er laget for å gi kattene dine et koselig og spennende sted å slappe av eller sove. Alle våre produkter er laget med omtanke og kjærlighet, og vi bruker kun de beste materialene for å sikre at kattene dine får den beste komforten.

Vi startet å selge katteprodukter fordi vi elsker katter og ønsket å lage noe som ville gjøre dem lykkelige og fornøyd! Vi synes at kattene fortjener det beste, og vi setter stor pris på å kunne bidra til dette gjennom våre produkter. Samtidig støtter dere leverandøren vår som vi mener gjør en fantastisk jobb!

Vi syntes det er ekstra morsomt at leverandøren vår av kattehulene og lekene er fra Katmandu, Nepal og bedriften hennes har flotte verdier. De ansetter damer i vanskelig situasjoner, gjerne alenemødre som sliter økonomisk.

Så hvis du leter etter en håndlaget kattehule av høy kvalitet til katten din, ta en titt på utvalget vårt. Vi lover at både du og katten din vil elske det!

Enkel betaling

Top

Handlekurv

×