Vedlikehold Og Rengjøring av Din Kattehule Fra kattehule.no

TIPS FOR Å TA VARE PÅ KATTEHULEN FRA KATTEHULE.NO

Hva gjør kattehuelen fra kattehule.no så bra? De er håndlaget i Nepal i 100% ull importert fra New Zeland. Vi velger ull for våre kjæledyr fordi det er et perfekt material for  å holde pusen din kald og komfortabel om sommeren, og varm om vinteren. Beste av alt, de er utrolig myke og uimotståelig for katter!

Håndverkerne som lager kattehule.no sine huler bruker en teknikk som kalles toving. Dette betyr at hver hule er  individuelt laget med bare såpe, vann og trykk; vi bruker aldri sterke kjemikalier eller syntetiske stoffer til kattehulene våre. Dette resulterer i en naturlig, trygg og miljøvennlig produkt. Et produkt som vil holde både deg og pusen fornøyd!

Etter at du har åpnet den fra pakken, kan du enten åpne din nye kattehule og la katten krype inni eller flate den ut slik at de kan bruke den som en katteseng. Uansett vil du sannsynligvis aldri få katten din ut av den (eller av den) igjen.

Innimellom må du imidlertid lirke pus bort fra kattehulen en stund for å rydde opp. Fordi den er laget av 100% ull, anbefaler vi ikke aggressiv maskinvask.