Vår Historie

Etter at vi har vært omringet med katter stort sett hele livet, kjent på deres kjærlighet, stahet og morsomme øyeblikk kom ideen. 

Vi må gjøre noe for å dele gledene, øyeblikkene og kosen – slik startet kattehule.no

Det var ganske tilfeldig at det ble akkurat kattehuler vi hadde lyst til å selge. En kveld mens vi satt i sofaen og søkte rundt etter alt og ingenting på nettet dukket historien til Purnima opp. 

Det var en historie om noen som ville gi de med større utfordringer i samfunnet en virkelig sjanse. Etter vi tok en nærmere titt på hva disse damene lagde fant vi fort ut at dette faktisk var en seriøs bedrift som lagde ullprodukter av høy kvalitet.

Dagen etter tok vi kontakt med Purnima og hun la ut om produksjonsteknikken toving, materialene de brukte og hvor det kom fra. Vi ble umiddelbart bergtatt av hennes historie og ikke minst hennes produkt; kattehulen. 

Etter mange samtaler ble vi til slutt enig om å prøve kattehulen deres til våre egne to katter, Simba og Nala. Etter noen uker kom de på døren og vi pakket ut hulene i spenning. Hulene var kjempefine og de luktet ekte, noe du også kommer til å merke når kattehulen din kommer i posten!

Men, hulene kan se og lukte så bra de bare vil! Det er jo faktisk brukerne som bestemmer om produktet er noe bra og hvem er ikke bedre enn våre to egne katter til å teste dette. Det er ingen tvil om at sannheten kommer frem i hvert fall. Heldigvis likte både Nala og Simba hulen! Simba derimot liker bedre å ligge oppe på og ikke inne i hulen, men det fungerer helt utmerket.

Slik starter historien om våre kattehuler. Nå er det bare fortsettelsen som står igjen og den blir dere også en del av! Kjøp en hule og ikke bare gjør katten din veldig fornøyd, men også vanskeligstilte damer i India enda litt mer fornøyd!

Kristin & Petter