Spørsmål Og Svar (FAQ)

Vi vil at du skal ha den beste kjøpsopplevelsen som mulig. Men vi vet at du kanskje har noen spørsmål i forhold til produktene vi selger. Under er noen av de spørsmålene vi får fleste av

Hvordan rengjør jeg kattehulen min?

Det er ingen problem å rengjøre kattehulen, den er laget av 100% ull som er enkelt å rengjøre. For lett rengjøring er det bare å støvsuge og/-eller bruke limrull for å fjerne hår. Hvis katten din har vært veldig skitten eller vært uheldig på andre måter skyller du den i lunkent vann, og la den henge til tørk.

Er kattehulen miljøvennlig og fri for kjemikalier?

Kattehulen er laget av 3 ting, ull, vann og naturlig såpe. Det er ikke tilsatt noe kjemikalier i produktet og hulen er laget av 100% ull.

Hvor er kattehulene laget?

Kattehulene er håndlaget i Katmandu som ligger i Nepal

Hva gjør jeg hvis åpningen i kattehulen er for liten til katten min?

Du kan enkelt klippe ut en større åpning i kattehulen hvis åpningen er for liten til katten din

Hvordan er kattehulene laget?

Våre kattehuler er håndlaget av 100% naturlig ull som går gjennom en prosess kalt tåving. Når hulene er ferdig blir de lagt ute i solen for å tørke. For mer informasjon om hvordan huelene er laget, kan du se en film på siden «Om oss»

Lukter kattehulen ull?

Når du pakker ut kattehulen din vil du kjenne en lukt av ull, etter noen dager er den helt luktfri. Hvis katten din søler noe som kan lukte er ull et fint materialet, det setter seg nemlig ikke dårlig lukt i det!