Personvern

Personvernærklæring

1. Behandling av personopplysninger  

Etter personopplysningsloven har Kattehule.no rollen som behandlingsansvarlig. Utleveres opplysninger om deg til Kattehule.no sine tjenesteleverandører, vil tjenesteleverandøren være databehandler for disse opplysningene.

 

2. Hvilke opplysninger samles inn

Vi behandler dine personopplysninger hovedsakelig for å sende deg produkter du har bestilt.

Kattehule.no behandler personopplysningene du har oppgitt, som navn, adresse, e-post, telefonnummer. I tillegg behandler vi opplysninger tilknyttet deg og dine aktiviteter på Kattehule.no. For å trygge at Kattehule.no har korrekte opplysninger om deg kan disse opplysningene sammenholdes med eksterne databaser som for eksempel adresseregistre.

I tillegg behandler vi personopplysninger når du kontakter oss for råd eller spørsmål. Vi vil da behandle de opplysninger du gir oss, men vi lagrer kun de opplysninger vi trenger for å hjelpe deg videre.

Kattehule.no behandler opplysninger fra dine kjøp på Kattehule.no sin nettbutikk. Når du handler gjennom nettbutikken, mottar Kattehule.no informasjon om handlet beløp, produkter, dato/tidspunkt, hvor kjøpet er gjort, og om eventuelle kuponger eller gavekort er benyttet. Dette er også nødvendig for å kunne iverksette tiltak for å unngå svindel.

Din respons på generelle kampanjer, tilpassede kuponger, e-post og SMS utsendelser og innlogget aktivitet på nett kan bli lagret.

Nettbutikken lagrer informasjonskapsler (cookies).

Kortnummer oppbevares ikke av Kattehule.no og alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Disse vil da være behandlingsansvarlig, og må kontaktes for deres behandling av personopplysninger.

 

3. Hvordan bruker Kattehule.no dine opplysninger

Kattehule.no og våre tjenesteleverandører kan bruke opplysningene du selv har registrert.

Kattehule.no selger, bytter eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart uten ditt samtykke eller er nødvendig for at vi skal behandler din ordre og sende varene til deg (berettiget interesse).

 

4. Oversikt over servicepartnere som behandler personopplysninger for å behandle ordre fra deg som kunde

- Mybring (posten), Distribuering (frakt) av produkter  Les Postens personvernerklæring her.

-Stripe, Betalingsløsning - Les om Stripe personvernerklæring her.

- Vipps, Betalingsløsning - Les om Vipps personvernerklæring her.

- Klaviyo, Markedsføringsverktøy - Les om Klaviyo personvernerklæring her.

 

Kattehule.no og våre tjenesteleverandører bruker opplysningene for å gi deg tilbud og kommunikasjon i tråd med de samtykker du har gitt. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og vi vil da slette de opplysninger som ble lagret i tilknytning til det aktuelle samtykket.

Kattehule.no analyserer kjøpshistorikk for å gi deg personaliserte- og relevante tilbud, samt forslag til ofte kjøpte produkter.

Detaljert kjøpshistorikk oppbevares inntil i fem år etter krav i bokføringsloven. Detaljerte kjøpsopplysninger anonymiseres.

 

5. Webanalyse

Vi samler inn data og oppbevarer de hos eksterne leverandører. (Som google search console) om statistikk, søkeord som blir søkt mest på og klikket på. Dette for å kunne lære hva brukerne våre er opptatt av, for å forbedre innhold, produktutvalg og tilbud.

 

6. Klager

Vi tar selvsagt i mot spørsmål eller eventuelle bekymringer du har til hvordan vi behandler dataene og dine personlige opplysninger. Dersom du mener vi bryter noen lover ved vår behandling av personopplysning kan du ta kontakt med oss herVi tar gjerne imot konstruktiv kritikk for å lære og bli bedre!