Kattehuler i Ull

kattehule

Leter du etter en kattehule for katten din? Eller kanskje leter du etter en katteseng? Vel, da har du kommet til riktig plass. Vi har kattehuler som kan brukes som både hule og seng! 

Alle kattehulene våre er håndlaget av 100% ull. Det gjør kattehulene våre myke og komfortable for katten din. Om vinteren holder ull pusen din varm og god, mens om sommeren holder den pus kjølig. Dette er noen av egenskapene til ull og hvorfor vi har valgt dette materialet til hulene våre. Ull puster og fungerer like bra om sommeren som om vinteren. 

Viser alle 21 resultater

Lurt med kattehule

Det er mange grunner til at det er lurt å ha en kattehule eller en katteseng i huset ditt. Dette er først og fremst en eiendel som tilhører katten din og det merker den. Det er med å gjøre katten din trygg og sikker som øker kattens trivsel i hjemmet ditt. Når katten trives gjør det også til at katten din oppfører seg pent i den forstand at den blir rolig og trygg. Kanskje det også fører til at katten din ønsker mer kos og vil ligge mer på fanget ditt!

Kattehulene våre er laget av kun ett materialet, nemlig ull. Ullen er tovet i mange lag og formet til en hule. Det er kun brukt såpe og vann i denne prosessen. Etterpå er den tørket i solen. 

Disse hulene er store nok til alle typer katter. Det er dog noe variasjon fra hule til hule siden dette er et håndverk og det er umulig å lage alle helt like. 

Våre kattehuler blir laget i Nepal av ei dame som heter Purina. Etter at etterspørselen har økt over tiden har hun ansatt andre damer som hjelper henne med produksjonen. Visjonen hennes er å hjelpe andre damer i Nepal, så derfor ansetter hun kun damer med utfordirnger i hverdagen. F.eks. alenemødre som har det tøft.

Det er mange katter som ikke liker å ligge inne i hulene, men det som er fint er at du kan presse hulen flat slik at pus kan bruke kattehulen som en seng. Dette kan du se på flere av produktbildene. Vi selv har 2 katter der den ene liker å ligge inne i hulen og den andre liker å ligge oppe på.

Ut på tur aldri sur

Hvis dere er mye på tur med pus er en kattehule perfekt. Det gjør at katten føler trygghet ved at den har med seg noen eiendeler som har en kjent lukt. Med en kattehule er det mange katter som ikke trenger et bur siden de ikke vil forlate hulen. Det er nemlig der tryggheten er. Dette gjelder også for når den er hjemme. Mange har venner med hunder eller andre type dyr. Dette kan by på utfordringer når vi er på besøk hos hverandre og har med oss kjæledyrene. Ved at katten din kan ha et sted hvor den vet at den er trygg kan dette være med på å at alle får en hyggeligere kveld. 

Rask behandling

Når du kjøper en kattehule hos oss prøver vi alltid å sende hulen dagen etter så langt du ikke bestiller på lørdag. Da sender vi på mandag. Du vil få et sporingsnummer av posten som gjør at du holder deg oppdatert på hvor kattehulen din er. Posten bruker som regel 2-3 dager fra de mottar pakken. Pakken er dessverre for stor til å leveres i postkassen så du er nødt til å hente den på ditt nærmeste postkontor. 

Katten din sover 2/3 av livet

Tenk deg at katten din sover eller slapper av 2/3 av dens liv. Da mener vi at den fortjener noe ekstra bra i form av en hule eller seng den kan ligge i. Akkurat som vi mennesker bruker mye tid i sengen, så rettferdiggjør vi gjerne å bruke litt mer penger på akkurat dette. Det som er fint med kattehulene våre er at de er ekstrem holdbare. Du kan også vaske den uten problem. Det er noen forhåndsregler du må ta hensyn til og derfor har vi laget en side hvor du kan lese om hvordan du skal vaske kattehulen din. Denne kan du lese her