Spørsmål og svar (FAQ)

Vi vil at du skal ha den beste kjøpsopplevelsen som mulig. Men vi vet at du kanskje har noen spørsmål i forhold til produktene vi selger. Under er noen av de spørsmålene vi får fleste av

Hvordan rengjør jeg kattehulen min?

Det er ingen problem å rengjøre kattehulen, den er laget av 100% ull som er enkelt å rengjøre. For lett rengjøring er det bare å støvsuge og/-eller bruke limrull for å fjerne hår. Hvis katten din har vært veldig skitten eller vært uheldig på andre måter skyller du den i lunkent vann, og la den henge til tørk.

Er kattehulen miljøvennlig og fri for kjemikalier?

Kattehulen er laget av 3 ting, ull, vann og naturlig såpe. Det er ikke tilsatt noe kjemikalier i produktet og hulen er laget av 100% ull.

Hvor er kattehulene laget?

Kattehulene er håndlaget i Katmandu som ligger i Nepal

Hva gjør jeg hvis åpningen i kattehulen er for liten til katten min?

Du kan enkelt klippe ut en større åpning i kattehulen hvis åpningen er for liten til katten din

Hvordan er kattehulene laget?

Våre kattehuler er håndlaget av 100% naturlig ull som går gjennom en prosess kalt tåving. Når hulene er ferdig blir de lagt ute i solen for å tørke. For mer informasjon om hvordan huelene er laget, kan du se en film på siden "Om oss"

Lukter kattehulen ull?

Når du pakker ut kattehulen din vil du kjenne en lukt av ull, etter noen dager er den helt luktfri. Hvis katten din søler noe som kan lukte er ull et fint materialet, det setter seg nemlig ikke dårlig lukt i det!

Er det lurt med et teppe i bunn av kattehulen?

Det er ikke nødvendig med noe teppe i kattehulen. Ullen er allerede myk og god. Et lite tips kan være å legge en tynn duk som du kan ta ut og inn for fjerning av hår ol.

Hvordan former jeg hulen til en perfekt rundt form?

Hvis du skal forme kattehulen din til en perfekt rundt form fyll den med bobleplast, søppelposer eller andre ting som gjør at hulen holder en rund form. Etter noen timer fjern innholdet og hulen vil holde formen.

Kommer kattehulen til å holde formen sin?

Det er opp til katten din å avgjøre! Noen katter liker å ligge på kattehulen som en seng, og andre liker å ligge inne i den. Hvis katten din ligger på hulen, vil den forme seg etter katten og bli flat etterhvert.

Kan hunder bruke kattehulen?

Hunder kan fint bruke kattehulen, men vi anbefaler ikke til hunder som er større/tyngre 8-10kg

Hvorfor ser fargen og formen litt annerledes ut enn det som er på bildene?

Hver kattehule er håndlaget, så målene kan variere litt. Ullen er 100 % naturlig farget og tørket ute, derfor kan det oppstå små variasjoner i farge og størrelse som resultat.

Enkel betaling

Top

Handlekurv

×